Кошик
1031 відгук
+380 (66) 036-28-00
Интернет магазин "ХозШоп"
Кошик

Автоклави побутові

АВТОКЛАВ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КОНСЕРВУВАННЯ

Автоклав для домашнього консервування – дуже потрібна річ в господарстві. Особливо, якщо ви любите заготовляти консервацію на зиму. Якщо ви хочете їсти консервацію, в якій будете впевнені на 100%, домашній автоклав просто порятунок. Натуральна їжа без концертантів, приготовлена своїми руками, набагато краще, ніж магазинні консерви. І приготувати домашню консервацію можна з допомогою домашнього автоклава для консервування. Щоб правильно вибрати і купити автоклав для домашнього консервування, ми поділимося важливими порадами.

Які чудові консервації можна зробити за допомогою побутового автоклаву. Таке розмаїття рецептів з м'яса, риби і овочів можна приготувати в цьому пристрої. Продукти, приготовані в автоклаві, мають термін зберігання набагато довше, ніж заготівля звичайним способом. Автоклав побутової знищує в процесі приготування всі хвороботворні мікроорганізми, і головне, бактерії. І тому ми рекомендуємо купити автоклав побутової. Подбайте про те, щоб ваша консервація була найкращою і смачною. Автоклав для домашнього консервування купити, це означає, що у вас вдома буде міні консервний завод.

ЯК ВИБРАТИ АВТОКЛАВ, НА ЩО ЗВЕРТАТИ УВАГУ.

  • Обсяг. Середній обсяг автоклава на 14 банок по 0,5 літрів і 10 банок по 1 літру. Орієнтовно зверніть увагу на автоклави 20-30 літрів. Слід зауважити, що навіть найбільший автоклав можна завантажувати не на повний обсяг, а просто 1 баночкою. Ось тому краще всього автоклав побутової купити в Україні за доступними заводськими цінами у нас на сайті. Великий вибір завжди в наявності.

 

  • Матеріал бака автоклава. Це може бути нержавійка або вуглецева сталь. Тут потрібно розуміти, що з нержавійки автоклав для домашнього консервування за ціною буде дорожче, але купується раз і назавжди. Цей метал не боїться корозії і призначений для приготування в ньому їжі. Побутові автоклави для домашнього консервування представлені в нашому магазині, зроблені в Україні.

 

  • Газовий або електричний автоклав. За типом нагріву автоклав можна ставити на газову плиту і таким чином готувати консерви або просто включити в розетку. Електричні автоклави набагато зручніше, вони оснащені терморегулятором. Температура в пристрої досягає 120С і за рахунок терморегулятора постійно підтримують задану весь час приготування. А маномент контролює тиск у пристрої.

Якщо ви вирішили купити автоклав для домашнього консервування, і не можете визначитися з моделлю, зателефонуйте нам. Наші менеджери підберуть найкращий для вас варіант.

 

КУПИТИ АВТОКЛАВ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КОНСЕРВУВАННЯ

Автоклав для домашнього консервування - апарат для проведення різних процесів при нагріванні і під тиском вище атмосферного. У цих умовах досягається прискорення реакції і збільшення виходу продукту. А. бувають: обертові, хитні, горизонтальні, вертикальні і колонні. А. являє собою посудину або замкнутий, або з кришкою. При необхідності забезпечуються внутрішніми, зовнішніми або виносними теплообмінниками, механічними, електромагнітними, або пневматичними пристроями та контрольно-вимірювальними приладами для вимірювання та регулювання тиску, температури, рівня рідини і т. п. Конструкція автоклава для домашнього консервування та основні параметри промислового А. різноманітні, ємність від декількох десятків см3 до сотень м3, призначені для роботи під тиском до 150 Мн/м2 (1500 кгс/см2) при температурі до 500°C. Для хімічних виробництв перспективні безсальникові А. з екранованим електродвигуном, що не вимагає ущільнення. Ротор цього електродвигуна насаджений безпосередньо на вал мішалки і накритий герметичним тонкостінних екраном з немагнітного матеріалу, не перешкоджає проникненню магнітних силових ліній від статора електродвигуна до ротора.

Сучасний автоклав для домашнього консервування – це пристрій, що містить у собі герметично закривається ємність або посудину, з контролюючою апаратурою і призначене для приготування і термальної обробки продуктів під тиском, що вище звичайного, атмосферного.

 

ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ АВТОКЛАВИ В ТАКИХ НАПРЯМКАХ:
  • Медичне. Для стерилізації медичних інструментів та спецодягу,
  • Науково-дослідницький напрямок.
  • Консервні заводи і цехи,
  • У закладах громадського харчування,
  • Побутове консервування та приготування їжі.

 

Способи приготування продуктів в побутових автоклавах гранично прості. Попередньо підготовлену і помиту ємність завантажуємо банками з приготавливаемым продуктом. Банки з розфасованим продуктом закочують консервними кришками і встановлюють в затискачі. Готуємо строго по прикладеній рецептурою, у якій зазначаються такі параметри приготування, як температура, тиск і час. Після закінчення приготування банки і прибирають в комору.

 

Характерними представниками цих пристроїв є пристрої, вироблені на харківському і білоруському заводах. Зварні з'єднання проварені двічі і дуже надійні. Обсяг сягає до 50 літрів, що дозволяє одночасно готувати продукти або 30 півлітрових банок або 21 літрової банки. Номінальний тиск досягає 3,5 атмосфер, а робоча температура до 115 градусів.

в виде галереив виде списка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner