Автоклав газовий 30 л "Беларуський", СБ-30 гвинтовий (21 банок — 0.5 л, 14 банок — 1 л)
4 660 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
АВТОКЛАВ НОВОГРУДСЬКИЙ.
Автоклав для домашнього консервування — надійний прилад, що дає змогу стерилізувати продукти за високої температури та високого тиску. Використовуючи його, можна легко досягти температури 120 градусів, тоді як приготування консервів за допомогою звичайної каструлі та газової плити виконується за температури приблизно 95 градусів. Це гарантує якісніше оброблення харчових продуктів в автоклаві і сприяє покращенню смакових характеристик страв, що готуються.
Автоклав вміщує 30 літрів «бази» — грибів, риби або м'яса. Він оптимальний і для приготування овочевих закаток. Щоб не помилитися з пропорціями та отримати дійсно смачні консерви, користувачам пропонується скористатися рецептами, розробленими спеціально для цього встановлення.
ОСОБЕННОСТИ;Заводський автоклав, виробництво. Комплектація — монометр, ніпель, спускний клапан. Закручується за допомогою хрестовини (гвинтова закрутка).
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Місткість встановлення, л. не менш ніж - 30
Робочий тиск, МПа — від 0,4 до 0,45
Температура стерилізації, °C — 113...120
Маса встановлення, кг, не більш ніж - 20
Габаритні розміри, мм, не більше — D300x650
Встановлений термін експлуатації встановлення, років (з заміною гумотехнічних виробів і відновленням лакофарбового покриття), не менш ніж 15
Тиск відкривання клапана запобіжного, МПа — 0,5 (+0,05)
Тиск закриття клапана запобіжного, МПа — 0,45 (+0,05).
Комплектація: манометр, запобіжний клапан.
«Кухарка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки, розміром приблизно 40x60 мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, помістити в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1 л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закотити. Стерилізувати 90 хв за тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.
«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (стандартна, морська) риба. Потрошену рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку — цілком, більше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1 см. від верху банки!), закотити. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0,45 мПа.
« Риба з овочами»
1 кг. цибуля,1 кг. моркви, 2 кг. помідор, 400 г. олії, 200 г. цукру, 3 ст. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибулю, помідори дрібно нашаткувати, морква ~ на велику тертку, потрошену рибу без голови, хвоста та плавників обробити порційно. Усі компоненти скласти в ємність, перемішати із сіллю, цукром, олією (якщо риба жирна, олії можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв. На дно 0.5 л.банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0.45 мПа (якщо в риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. за того ж робочого тиску)
«Печковий паштет»
2 кг. м'яса (яловичина або нежирна свинина), 1.3 кг. печінки, 2 кг. сала, 6 шт. ганчірок, 600 г. цибуля, 3 ст. солі. Усі компоненти перекрутити на м'ясорубку, додати яйця, перемішати, витримати 10-15 хв.Розкласти щільно 0.5 л. банки (1 см. від верху банки!), закотити. Стерилізувати 120 хв. за тиснення.0.45 мНа.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Білорусь |
Тип | Автоклав |
Матеріал | Вуглецева сталь |
Об`єм | 30 л |
Стан | Новий |
- Ціна: 4 660 ₴